Vi har letet lenge etter en skikkelig kubevogn med stort hjul og her er den. Vognen er sammenleggbar og tar liten plass i bilen. Dem er laget i stål og pulverlakkert. Vognen er solid og stødig i motsetning til forskjellige konstruksjoner som har vært på markedet tidligere.

Med denne vognen vil transporten bort fra veien over stokk og stein bli en lek, uten at det går ut over ryggen. Bildene nedenfor viser vognen sammenslått, utslått og med en kube i.

Kuben "hentes" og "leveres" med vognen uten manuell løfting og plassering opp i vognen. Armene er leddet sideveis og kan dermed svinges ut til begge sider for lettere å komme til for å gripe kuben.

En kan også benytte vognen ved utkjøring av fòr eller ved stell av biene. Da trenger en bare en passende kasse til å plassere fòrspann eller andre ting i.

 

  • Vognen sammenslått

  • Vognen slåes ut kjapt og enkelt og er klar til å gripe kuben.

  • Her vist med èn kube, men det kan også være skattekasser på i den grad den som kjører klarer å holde balansen.

Alle hjelpemidler er spesialkonstruert for en eller flere funksjoner, og blir stort sett også begrenset til disse. Vogna kjøres lett på flat vei, men det er i kupert terreng den får vist hva den kan og blir her et fantastisk hjelpemiddel.

Klikker du på bildet til høyre, kommer du til sekkehjulet med kubeheis, som også er et ypperlig hjelpemiddel for den effektive birøkter.