Automatisk skrellemaskin med oppvarmede kniver som kan brukes frittstående eller i slyngelinje

Våre produkt med priser finner du ved å klikke på "Nettbutikk" til venstre. Alt vi selger kaller vi for enkelhets skyld "Våre Produkt", selv om vi kjøper disse inn for videresalg eller produserer disse selv.

På "Nettbutikk" gir vi en kort beskrivelse av produktene, fortrinnsvis med foto. Dette anser vi normalt som tilstrekkelig for å gå til innkjøp av gjeldende artikkel, men om mer informasjon er ønskelig, vennligst send oss en e-post eller kontakt oss per telefon og vi skal gjøre vårt beste for at du får den informasjonen du spør om.

De rustfrie produktene kjøper vi inn fra anerkjente leverandører med lang erfaring i produksjon av birøkterutstyr og annet innen matvareproduksjon. Vi har selv prøvd produktene og kan innestå for at utførelsen både er hensiktsmessig og fornuftig og letter arbeidet betydelig for den travle birøkter.

Redskaper og annet utstyr kjøpes inn direkte fra produsent og vi forsøker å unngå fordyrende ledd.

Vi vil at å handle med oss skal være en fornøyelse både for kunden og oss selv, og ut fra erkjennelsen om at alt kan bli bedre er vi takknemlig for tilbakemelding om din praktiske eraring med produktene. Ønsker du å handle rimelig biutstyr - Gå til nettbutikken til venstre på siden.

VI LEVERER FRAKTFRITT VED KJØP OVER KR. 2000,-

BE OSS OM ET GODT TILBUD

john@oygardsbi.com

56337600 - 97075409

FLERE KAN GÅ SAMMEN OG BYGGE EN SLYNGELINJE

REDUSER KOSTNADENE OG BLI MER EFFEKTIV

  • Honningslynger

    Bildet viser 6 rammers helautomatisk vendbar slynge, en bestseller.

  • Skrellemaskiner

    Hel- eller halvautomatisk med forskjellig tilbehør etter ønske.

  • Kjølte og oppvarmede tanker

    Leveres i størrelser fra 50 - 3000 liter. Kjølte tanker er en nødvendighet for riktig honningbehandling.