VANDREBUKKEN

VANDREBUKKEN

Vi har nå gleden av å presentere flere nyheter som sparer både rygg og krefter:

VANDREBUKKEN er en smart innretning hvor du kan ha kubene stående på hele året. Hengeren rygges under når du skal på vandring. Om du vil kan skattekasser stå på. Det tåler den. Fundamentet sveives ned på hengeren og du sikrer og kjører. På vandreplassen sveiver du fundamentet opp og kjører fra. Du trekker ut midtrekken og kjører hjem etter bare kort tid på vandreplassen uten det vanlige slitet. Tiden kan brukes til andre ting, og gir rom for å utvide til flere bifolk om ønskelig.

VI SELGER NÅ KUN APIJUNEDA SINE KRANER, DA DE HAR VIST SEG SOM ET UOVERTRUFFENT PRODUKT, OG VI ØNSKER KUN Å SELGE DET BESTE

APIJUNEDA KRANER PRODUSERES I FLERE STØRRELSER. PALLEGAFLER OG KUBEKLEMME. BE OM TILBUD.

Dette er en sammenleggbar kubebåre som letter transporten i terrenget.

Gi biene Nozevit og reduser nosemabelastningen. Biene blir mer vitale, lever lenger og blir betydelig "snillere".
Klikk bildet for mer info!

HiveAlive har bevist sin effekt gjennom vitenskapelige forsøk hvor det dokumenteres nærmere en dobling i bistyrke etter 2 år, i forhold til bifolk som ikke er gitt HiveAlive.
Klikk bildet for mer info!

Sekkehjul med elevator. Et ypperlig hjelper for av og pålessing lastebil eller plassering på kubekrakk. Kan brukes ved avløfting av skattekasser ved kontroll av yngelrom eller for påsetting av ny skattekasse.
Klikk bildet for å se mer!

Vi leverer skrellemaskiner, halv- eller helautomatiske. Be om tilbud!

Bruk BeeVital for å få friskere og mer aktive bier. En betydelig større vitalitet merkes. NB: Friskere bier gir hurtigere utvikling. Pass opp for sverming, og utvid i tide!

Kjøp renparede dronninger fra dronningavlere du kjenner. Lag produksjonsdronninger fra disse, og ikke kluss med egen "avl". Det ender som regel med sinte bifolk og det blir utrivelig å være birøkter. STØTT VÅRE FLINKE DRONNINGAVLERE!
Klikk bildet for å lese artikkel!

En skikkelig kubevogn, som foldes sammen ved transport i bil eller når den ikke er i bruk. Dette er en meget bra utførelse, med god balanse for sikker kjøring!
Klikk bildet for mer informasjon!

Våre slynger produseres av KÖNIGIN i Ungarn og leveres i størrelser fra 2 - 56 rammer, med manuell eller elektrisk drift. Kan også leveres med 12 eller 24 V motor.

HiveClean består av planteoljer og inneholder ikke kjemikalier. HiveClean øker bienes renseevne slik at de blir bedre i stand til å fjerne f.eks. Varroa.

Varroamidden lever ca. 6 måneder. Ved å bure dronninga fra 30. august til 10. mars kan du trygt regne med å være kvitt midden. Buring av dronninga går fint med de spesielle burene vi har, som tillater dronninga å være i klasen hele tiden. Forsøk har bevist at dette er en sikker metode.
Klikk bildet for mer info!

Nyeste kommentarer

30.08 | 13:51

Hva er prisen for honningløsner?

17.08 | 21:37

Hei. Hva tar dere for denne tappemaskinen ink roterende bord?

15.08 | 19:35

voks og honning seprator.
hva koster den levert norge.

08.08 | 10:02

Hva er rekkevidden til kubekrana og kan den monteres på draget til en stor henger?

Del denne siden